Ganozhi fogkrém

A DXN kínálatában a kávékülönlegességeken kívül számos egyéb jótékony hatású termék található még, többek között étrend-kiegészítők, személyes higiéniai termékek, termékcsomagok és egyéb élelmiszerek és italok. Ezért úgy gondoltam a többi termékről is érdemes néhány szót ejteni külön-külön.

Azért esett a választásom a Ganozhi fogkrémre elsőként, mert nemrég olvastam egy érdekes tanulmányt három elismert professzortól, akik a Ganoderma lucidum tartalmú fogkrém gombaölő hatását vizsgálták.


A Ganozhi fogkrém nem tartalmaz fluoridot és színezőanyagokat csak jó mínőségű ganoderma kivonatot, Sodium Alginate-ot, mentolt és borsmenta olajat. Hatékonyan tisztítja a fogakat, kellemes ízt hagy a szánkban. A fogaink egészségesebbek és csillogóbbak lesznek.


Az említett tanulmány célkitűzése egy Ganoderma lucidum tartalmú fogkrém különböző koncentrációinak tesztelése és a Candida albicans elleni gombaölő hatás felmérése volt. A fogkrém a vizsgálat során gombaölő hatású tulajdonságokat mutatott. Amennyiben érdekelnek az eredmények, részletesen elolvasható a tanulmányban.

A tanulmány a Journal of International Oral Health tudományos folyóiratban jelent meg 2010-ben. 
Ha érdekel letölthető közvetlenül a linkekre [ magyar angol ] kattintva.

Egy fogkrém, ami nem csak hatékonyan tisztít és fluoridot sem tartalmaz, hanem védelmet is biztosít a különböző fertőzések ellen.

Ha kipróbálnád a terméket, itt tudod megrendelni.