Ganoderma

A következő termék amit részletesebben bemutatok a pecsétviasz gomba. 

A vörös színű lingzhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, mely javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket és hosszú életet élhessünk.




A ganoderma fontos alkotóelemei:

1. Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a Ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a ginszengben (Panax ginseng) található.

2. Poliszacharidok: Ezek az egyszerű cukrokból álló óriásmolekulák hatékonyan támogatják az immunrendszer optimális működését. Több gomba-poliszacharid esetében a kutatások tumorgátló hatást igazoltak. Japánban az 1970-es évek végétől törzskönyveztek gomba-poliszacharidokat tartalmazó gyógyszereket, melyeket azóta is a klinikai daganatterápia kiegészítéseként (adjuváns terápia) alkalmaznak.

3. Keserű íz: A pecsétviaszgomba keserű ízéért első sorban a különböző triterpének felelősek. Minél magasabb egy gombafaj triterpén tartalma, az íze annál keserűbb. A Ganoderma triterpén vegyületei antivirális hatásúnak bizonyultak.

A Ganoderma igazolt gyógyhatásai

A pecsétviaszgomba kiterjedt és kúraszerű alkalmazása:

- javítja az immunrendszer működését (immunmoduláns hatású)
- segít a leromlott egészségi állapotú betegek gyógyulásában
- tumorellenes, kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében,
- májvédő,
- kemo- és radiopreventív,
- fekély ellenes,
- vírusellenes,
- magas vérnyomás ellenes,
- koleszterin- és trigliceridszint-csökkentő,
- vérrögképződést gátló,
- antidiabetikus,

- antioxidáns hatású

Bővebben:
Valóban igaz, hogy a ganoderma a modern betegségek ellenszere, és "univerzális orvosság" minden betegségre?
 
Yukio Naoi, Kiotói Egyetem Élelmiszeripari Tudományos Kutatóintézet:

"A Ganoderma valóban univerzális orvosság?" Most ne a történelem során felbukkanó betegségekről beszéljünk, hanem a modern betegségekről. Hogy megtaláljuk a választ, tizenhárom éven keresztül újra és újra megvizsgáltuk a hatásait. Kielégítő eredményeket kaptunk.

Az első kérdés az, hogy a Ganoderma minden betegség esetén hatásos lehet-e. A válaszunk: "igen", mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a Ganoderma az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést.


A Ganoderma képes a kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására, és egészségessé teszi azt. Nincs eltérés az emberi fajok között, legyen az ősi vagy modern. A Ganoderma minden esetben ugyanazzal a hatással bír. Emberek a világ minden részéről azonos eredményeket tapasztalhatnak.

Ha egy beteg szervezete különösen jól reagál a Ganodermára, az olyan, mintha egy szabadalmaztatott gyógyszer a maximális hatást váltaná ki. Tény, hogy eddig senkinél nem tapasztaltak olyat, hogy negatív hatással lett volna a páciensre vagy esetleg elégtelen eredményt nyújtott volna.

Reishi Gano (RG)
A Reishi Gano (RG) egy gombakivonat (Ganoderma lucidum), amely poliszacharidokat, adenozint, triterpenoidokat és proteineket tartalmaz. A felhasznált Ganoderma lucidumot 90 napos vörös gombából nyerik. A Reishi Gano (RG) naponta történő fogyasztása hozzájárul az általános jó közérzet fenntartásához.







Ganocelium (GL)
A Ganocelium (GL) Ganoderma lucidumot tartalmaz. Abban különbözik a Reishi Gano-tól (RG), hogy a felhasznált Ganoderma lucidumot 18 napos micéliumból nyerik. A micélium gazdag poliszacharidokban, szerves germániumban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Kitűnő hatással van az általános jó közérzet javítására.







RG por
Az RG-por a szedést illetően rugalmasságot biztosít, könnyen oldódik fel és könnyen emészthető. Ivóvízben elkeverve, vagy akár kedvenc levesünkbe vagy ivólevünkbe szórva is fogyasztható. Az RG elősegíti a felborult szervezeti egyensúly helyreállítását. Napi szedése hozzájárul az általános jó közérzet kialakulásához, fenntartásához.






GL por
A por alak elősegíti a gyorsabb felszívódást a testben. Ivóvízben elkeverve, vagy akár kedvenc levesünkbe, ivólevünkbe szórva is fogyasztható. A GL segít a test általános működésének javításában. Napi szedése biztosítja a teljes vitamin és ásványi anyag bevitelt és méregteleníti a testet.







DXN Reishi Mushroom por
A DXN Reishi Mushroom por egy olyan kiváló minőségű étrend-kiegészítő, amelyet a DXN mélyreható kutatások után kezdett gyártani. A DXN gomba kivonat egy új formában is bevezetésre került - Reishi Mushroom por. Hosszú távú fogyasztása esetén testünkből a méreganyagok távoznak, és ebből következően általános egészségünk is javul.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése