A csővezeték tanmeséje

A történet két barátról szól, Pablóról és Brunóról, akik mindketten egy jobb életről álmodtak és ezért folyamatosan keresték a lehetőségeket. Amikor azonban rátaláltak egy nagyon jó lehetőségre, másként kezdtek gondolkodni, másként álltak hozzá, ahogy a való életben is az emberek. 

Ez a tanmese tulajdonképpen az élet tükröződése, ahogy az emberek élnek a mindennapokban.

Mert mi az általános nézet arra vonatkozóan, hogy hogyan éljünk jobban és legyen több a jövedelmünk? 

Az, hogy keményebben dolgozunk, túlórázunk, esetleg másodállást vállalunk. Netán magasabb pozícióba küzdjük fel magunkat, ami persze azzal jár, hogy esetleg kevesebb időt tudunk a családdal és a szeretteinkkel tölteni. 

Tényleg csak ez az út van? Ez lenne a jó megoldás?

A legtöbben az idejüket váltják pénzre, mert azt gondolják, hogy ez a normális, ezt látták a szüleiktől, a nagyszüleiktől, a környezetüktől. 
Az igazi problémák viszont akkor kezdődnek, amikor nem tudjuk az időnket pénzre váltani, mert esetleg az egészségünk megromlik.

Én azt mondom, nem!

Szerintem van választási lehetősége mindenkinek csak elszántnak és kitartónak kell lenni és akkor az eredménye is meglesz.

De nézd meg ezt a tanulságos tanmesét és gondold végig! 


Te mit választanál? 

Ha Te is inkább Pablo „csővezeték építését” választod, mert hosszú távra tervezel és a céljaid megvalósításához olyan lehetőséget keresel, ami passzív jövedelmet és anyagi függetlenséget ad, akkor vedd fel velünk a Kapcsolatot és segítünk.

“A jelenlegi körülményeid nem határozzák meg, hogy hova juthatsz el, csak azt határozzák meg, honnan indulsz.” (Nido Qubein)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése